USLUGE

PROZORI I VRATA

6. komorni sistem za prozore i vrata

Moderan i elegantan izgled profila u različitim bojama jamči vam najbolju toplinsku, zvučnu te izolaciju od vlage. Nudimo sistem kojeg predstavljaju profili od 70 i 80 mm s 6 komora. Nudimo različite mogućnosti izgleda ovisno o vašim potrebama i željama. Nudimo estetsku prednost nizom detalja koje mjenjamo ovisno o boji željenih profila.

ROLETE

sistem roleta

Sistem MEDITERRANEO nudi vam vrlo veliku toplinsku i zvučnu izolaciju. Promjenom djelova na sistemu roleta neoštećuje se niti jedan dio zida jer je sistem u potpunosti rastavljiv. Nizom različitih mogućnosti popravljanja kutije nudimo vam veliku prednost na tržištu. Zahvaljujući specijalnim rješenjima profila te dvokomponentnoj ljepljivoj traci može se vrlo lako montirati na bilo koji prozor. Nudimo različita estetska rješenja modernog i elegantnog dizajna sa širokim rasponom boja te nova okrugla verzija kojim jamčimo različite mogućnosti izgleda ovisno o vašim željama.

GRILJE

sistem grilja

Naši najveći partneri ALPHACAN su vodeći na tržistu u proizvodnji profila za izradu grilja. Dugogodišnje iskustvo na stranim i domaćim tržištima grilja jasno je vidljivo u detaljima profila sistema PERSIANA što daje mogućnost izrade bilo kojeg estetskog rješenja na tržištu. Zahvaljujući tehničkim rješenjima provedenim za spajanje na kutevima sistem je dobro prošao na testiranjima u nevremenskim prilikama te se pokazao kao vrlo otporan sustav. Nudimo veliki izbor profila i širok raspon boja.


KLIZNI SISTEMI

klizni sistem za prozore i vrata

Klizni sistem za prozore i vrata jednoako je zastupljen kako u mediteranskim tako i tropskim krajevima svjeta. Nudimo vam iznimno veliku kvalitetu kliznih sistema. PFS je pokazao odlične otpornosti na oluje i kiše. Napomena: Nizom detalja nudimo estetsku prednost na tržištu.